Zorg voor veiligheid in je woning of bedrijf

Je wil natuurlijk dat je woning of bedrijf zo veilig mogelijk is. Uiteraard kan dit met beveiligingscamera’s en een alarm, maar heb je ook weleens gedacht aan noodverlichting en deursluiters? Dit zorgt ervoor dat jouw familie of je werknemers ook bij een noodsituatie de weg naar buiten weten te vinden. De deursluiters zorgen ervoor dat deuren niet per ongeluk te hard dichtklappen, en er iemand tussen komt te zitten.

Noodverlichting bestellen

Wanneer je noodverlichting besteld, kun je er vanuit gaan dat de verlichting aan alle eisen voldoet. Er zijn verschillende soorten noodverlichting te koop in de webshop. Zo heb je verlichting met 6x, 9x, 12x en 15x LED, en met zichtafstanden tussen de 20 en 30 meter. Daarnaast zijn alle benodigde pictogramstickers meegeleverd en brand de verlichting gemiddeld 180 minuten continu.  

Verschillende deursluiters bestellen

Naast noodverlichting is het ook goed om eens na te denken over een deursluiter. Deze zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. De sluitkracht van deze modellen varieert tussen de 30 en 80 kilogram, en ook de begin- en eindsnelheid kan bij de meeste deursluiters ingesteld worden. daarnaast zijn de deursluiters brandwerend, en heb je hier standaard 10 jaar garantie op. 

Snelle levering

Wanneer je noodverlichting of deursluiters wilt bestellen, kan je er van op aan dat deze snel in huis is. Bestel je voor 23:00 uur, dan wordt het de volgende dag geleverd. Ook staat er een service team voor je klaar voor al je vragen en kunnen vaste klanten ook op rekening kopen wanneer dit gewenst is.

Related posts