Fotolijsten voor alle dierbare foto’s

Je meest dierbare foto’s verdienen een mooie plek in huis. Daar hoort natuurlijk een mooie fotolijst bij, maar dat is nou juist hetgeen dat vaak vergeten wordt. Als foto’s al ontwikkeld worden, blijven ze vervolgens vaak in de kast liggen en dat is zonde! Je meest dierbare foto’s zouden tenslotte allemaal een mooie plek moeten hebben, aan de muur of op de kast. Gelukkig is daar een makkelijk oplossing voor.

De mooiste fotolijsten

Op https://www.fotolijstenboetiek.nl/ kun je terecht voor de allermooiste fotolijsten, perfect voor jouw foto’s. Er zijn aluminium en houten lijsten te verkrijgen, maar ook kunststof, metalen, verzilverde en randloze fotolijsten. Daarnaast kun je er ook terecht voor multi-fotolijsten, wat ideaal is wanneer je een aantal foto’s bij elkaar wilt plaatsen. De fotolijsten zijn verkrijgbaar in verschillende maten maar, als de gewenste maat er niet tussen staat kan de fotolijst zelfs op maat gemaakt worden voor je.  

Passe-partouts om het af te maken

Naast fotolijsten kun je hier ook terecht voor verschillende passe-partouts om het helemaal af te maken. Een passe-partout is ideaal wanneer een fotolijst iets te groot is, of wanneer je een foto wilt accentueren. De passe-partouts zijn er in de standaard formaten in een aantal kleuren maar, ook hier is het mogelijk deze volledig op maat gemaakt te krijgen. Dit kan heel handig via de website ingevuld worden.  

Je producten bestellen

Wil je graag een fotolijst of passe-partout bestellen? Dat is heel makkelijk te regelen via de website. Alle fotolijsten kunnen bekeken worden, maar je kan ook makkelijk filteren op bijvoorbeeld maat, materiaal of kleur. Op deze manier vind je altijd de fotolijsten die het beste bij jouw interieur past. Heb je de ideale fotolijst gevonden, dan plaats je hem eenvoudig in je winkelwagen. Bestel je op een werkdag voor 16:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Daarnaast geniet je van een gratis verzending als je een bestelling plaats van 50 euro of meer.

Related posts