Kies voor een mooie betonlook in je woning

Een betonlook in je woning is al tijden een trend, en dat is ook niet zo gek. Het geeft een mooie uitstraling, is makkelijk schoon te houden, vrijwel onderhoudsvrij en het past bij ieder interieur. Wil je graag een betonlook op je muren hebben, dan kun je dit het beste doen met muurverf. Er is ook behang verkrijgbaar met een betonlook, maar dit geeft vaak toch een ander effect dan betonverf.

Betonlook muurverf gebruiken

Ben je op zoek naar een goede betonlook muurverf, dan is de Instant Beton Ciré zeker aan te raden. Deze verf wordt namelijk volledig kant en klaar in de gewenste kleur geleverd, je hoeft het dus alleen nog maar op de muren te schilderen. Deze betonlook verf is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren, van white grey tot black steel en zijn te bestellen in emmers voor zeven vierkante meter. 

Krijtverf voor een speels effect

Ben je meer op zoek naar een speels effect, dan kan krijtverf een goede optie zijn. Krijtverf is er vaak in veel verschillende kleuren zodat het altijd bij de rest van je interieur past. Dit hoef je natuurlijk niet alleen in de woonkamer te gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de keuken? Ideaal om je boodschappen op te schrijven. Of juist in de speel- of kinderkamer, zodat je kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan.  

Betonlook muurverf gebruiken op meubels

Naast dat je de Beton Ciré uiteraard op de muren kunt gebruiken, kan deze verf ook gebruikt worden op de vloer. Daarnaast is het zelfs mogelijk deze toe te passen op vrijwel elk meubelstuk. Uiteraard kan dit per meubelstuk verschillen en zou je altijd eerst na moeten kijken of de verf geschikt is voor het betreffende meubel.

Related posts