Ga je klussen? Gebruik een laser meter!

Als je in huis gaat klussen kun je natuurlijk een waterpas gebruiken, maar hier heb je altijd meerdere handen voor nodig. Daarnaast is er alsnog een kans dat het allemaal net niet helemaal recht is. met een laser meter, ook wel afstandsmeter genoemd, heb je dat probleem niet meer.

Hoe werkt een laser meter?

Een laser meter zorgt ervoor dat het meten van afstanden een stuk makkelijker gaat. Dit gebeurt door middel van een laserstraal die de afstand tussen twee punten opmeet. Wanneer je bijvoorbeeld de exacte afstand tussen twee muren wilt weten wordt het apparaat tegen de ene wand geplaatst en gericht op de tweede muur. Vervolgens kun je op het display de exact gemeten afstand zien. 

Een juist gebruik van de meter

Vrijwel alle afstandsmeters hebben een oppervlakte functie waarmee je exact kan bepalen hoeveel vierkante meter je ergens van nodig hebt. bijvoorbeeld laminaat of stucwerk. Daarnaast kun je hiermee ook bepalen hoe hoog je dak is, of hoeveel meter je nodig hebt voor een nieuw hek rondom je woning. Een laser heeft een bereik tussen de 40 en de 300 meter, wat het gebruik van een ladder overbodig maakt. Daarnaast zijn de lasers spatwaterdicht en hebben veel lasers een ingebouwde camera. Dit zorgt ervoor dat jij zonder problemen in elke weersomstandigheid afstanden op kan meten tot wel 300 meter. 

Bestellen van een laser meter

Het bestellen van een laser meter kan eenvoudig via de webshop. Hier vind je verschillende meters, grote kans dus dat de ideale afstandsmeter voor jou er ook tussen zit. Bestel je op werkdagen voor 23:30 dan kun je er vrijwel zeker van zijn dat jij je bestelling de volgende dag al in huis hebt. Tevens betaal je geen verzendkosten wanneer je bestellen 50 euro of hoger is.

Related posts