Geslaagd? Tijd om te relaxen in je zitzak

Na al dat zwoegen in de boeken, mag iedereen het nu wel weten. Je bent geslaagd en je welverdiende diploma mag je in ontvangst gaan nemen. Laat het feest maar beginnen, want jij kan nu eindelijk genieten van je vrijheid en vakantie in je zitzak. Dat je misschien verder gaat studeren of werken, dat is iets voor later. Gooi die boeken aan de kant en bel je vrienden, want…

Een middagje Netflix of zonnen in de tuin, dat doe je niet alleen. Haal wat lekkers in huis en plof neer op die heerlijke zitzakken. Is het buiten niet zo’n goed weer? Trek dan lekker je onesie aan en neem een fleece dekentje mee. Heerlijk knus, en wat betreft de zitzak daar hoef je je verder geen zorgen om te maken. De zitzakken voor buiten kunnen tegen het Nederlandse weer, veel zon en af en toe regen.

Cadeaus en bubbels

Nu je afgestudeerd/geslaagd bent, gun je jezelf toch wel een heel tof cadeau? Zo een waarvan je het hele jaar door plezier hebt. Dat dacht ik al, een zitzak voor buiten die je na de zomer ook kan neer zetten in je (woon)kamer. Gegarandeerd veel chill, lounge en relax momenten voor jezelf. Heb je per ongeluk geknoeid terwijl je aan het lunchen was op je zitzak? Dan kan je met een vochtig doekje of een handwasje eenvoudig schoonmaken. Aangezien de zitzak een binnenzak heeft, is de rest uitwasbaar.

De zitzak: comfortabel en sfeervol op elke plek

Woon je niet meer thuis en heb je geen tuin maar een balkon? Daar past de zitzak nog beter. Het zorgt voor een sfeervolle plek waarbij je comfortabel een boek kan lezen of even tot rust kan komen na een lange dag. Leg vooral de champagne koud en doe even lekker niets.

Goed om te weten: na verloop van tijd kan het voorkomen dat de zitzak bijgevuld moet worden met zitzak vulling. Meestal is dit 1 keer per jaar. Afhankelijk van de maat zitzak die je hebt, kan je een passende zak met vulling bijbestellen.

Al met al, is dit een super cadeau om aan je vrienden te vragen of jezelf cadeau te doen. Want past een bank niet in jouw studio? Een zitzak, die past zeker wel, in elk interieur! Je kan er zelfs voor kiezen om voor een uniek exemplaar te gaan. Door het te laten bedrukken met je naam of een print erop. Dan herken je hem zeker terug.

Related posts