Alles wat je moet weten over een Philips airfryer

Voordat je een Philips airfryer gaat kopen, is het goed om meer informatie te hebben over deze hetelucht-friteuse. Hier lees je onder andere meer over de werking van een Philips airfryer, maar daarnaast vind je hier ook meer informatie over wat je precies allemaal kunt maken in de airfryer van dit merk.

Over Philips

Het merk Philips is al jarenlang een grote naam als het gaat om technologie. Het merk is op veel vlakken een echte voorloper. Vanaf 2005 was Philips al bezig met het ontwikkelen van een gezonder alternatief voor frituren. In Amerika was het patent voor de heteluchtfriteuse al ingediend. In 2010 was Philips in staat een apparaat te introduceren, onder de naam airfryer. Vandaag de dag is airfryer de benaming voor heteluchtfriteuse.

De werking van de Philips airfryer

Bij een Philips airfryer wordt gebruik gemaakt van een speciale techniek, Rapid Air, waar Philips het patent op heeft. Deze techniek is zeer uniek en heeft ervoor gezorgd dat Philips de enige fabrikant is waarbij de frituurpan een golvende bodem heeft. Deze vorm zorgt ervoor dat de hete lucht optimaal wordt verdeeld in de pan. Het gerecht wordt zo van onderen en boven verwarmd, met een goed resultaat tot gevolg.

Wat kun je maken in een airfryer van Philips?

Er zijn heel wat gerechten waarvoor je de Philips airfryer kunt gebruiken. Niet alleen voor friet en snacks, maar ook voor vlees en vis. Ook voor het bereiden van groente- en aardappelgerechten kun je deze airfryer gebruiken. Verder is het onder andere goed mogelijk om een eitje te bakken of te koken in de airfryer, evenals het maken van pannenkoeken of cupcakes. Een Philips airfryer is een gezonder alternatief voor frituren en is daarnaast ook zeer breed inzetbaar.

Related posts