Welke gratis apps worden het meest gebruikt?

Gratis apps

Er zijn tal van apps te vinden. hieronder vallen apps waar je voor moet betalen, maar ook een hoop gratis apps. Omdat wij begrijpen dat je liever geen geld uitgeeft aan een app hebben we een lijstje gemaakt met de populairste gratis apps die je moet installeren!

WhatsApp

In Nederland is WhatsApp de meest gebruikte chat app. Chatten is van alle tijden, maar het is nog steeds enorm relevant. Via dit communicatiekanaal worden miljoenen chatberichten verstuurd. Iemand die in 2019 niet over WhatsApp beschikt is echt een uitzondering.

Social Media apps

Social media Apps worden ook enorm veel gebruikt. Mensen willen graag laten zien aan elkaar wat ze aan het doen zijn. Dit komt volgens onderzoekers voor een groot deel door de sociale acceptatie die je hiermee kunt creëren. Op Facebook worden bijvoorbeeld vaak alleen positieve berichten geplaatst om te laten zien wat voor een leuk leven iemand heeft. Naast Facebook zijn Instagram, Twitter en Snapchat erg groot in de wereld van gratis apps.

Google Maps

De tijd dat de navigatie alleen in de auto aanwezig was is voorbij. Tegenwoordig kan je overal naartoe navigeren dankzij Google Maps. Deze app heeft enorm veel informatie over de wegen van talloze landen. Het grote voordeel van Google Maps is dat het veel sneller actueel is. Aan wegen wordt namelijk nog wel eens het een en ander veranderd, maar dit wordt vaak snel bijgewerkt, waardoor jij beter kan navigeren.

E-mail apps

E-mail is dan wel relatief erg gedateerd, maar wordt nog steeds volop gebruikt. Het openen van je e-mail account via een app is daarom enorm handig. Op deze manier kan je al je e-mail zaken gemakkelijk via je smartphone regelen.

Bankieren apps

Apps waarmee je bankzaken regelt zijn tegenwoordig volop in gebruik. Op deze manier kan je direct iemand terugbetalen op het moment dat dit aan de orde is. Daarnaast wordt het steeds makkelijker door de mogelijkheid van betaalverzoekjes. Dit scheelt weer tijd, die je nu anders kan besteden. Waar eerst nog twijfel was over de veiligheid van bank apps, lijkt dit nu veel minder aan de orde te zijn door het massale gebruik. De verwachting is dat dit gebruik ook toe blijft nemen de komende jaren.

Nieuws apps

Het volgen van het nieuws is van alle tijden, maar de manier waarop is door de jaren heen wel veranderd. Waar de krant en de televisie altijd voorop stonden, zien we dat nieuws apps steeds meer gebruikt worden. Nu.nl en de NOS app zijn goede voorbeelden van apps die volop in het gebruik zijn.

9292

Naast de fiets en de auto, gaan een hoop Nederlanders met het openbaar vervoer. Het nadeel hierbij is alleen wel dat het openbaar vervoer niet vertrekt op de tijden dat het jou uitkomt, maar op vaste tijden. Omdat mensen dit niet uit hun hoofd weten is de 9292 app gemaakt. Hierop kan je gemakkelijk aangeven waar je naartoe wilt en van waaruit je vertrekt. Je hoeft dan alleen nog het tijdstip van aankomst of de vertrektijd in te vullen en er wordt precies aangegeven welke bus, trein of tram je moet pakken. De tijden en eventuele overstap mogelijkheden worden daarnaast ook duidelijk vermeld.

Related posts