Hoe kunt u relaxter worden?

Het leven gaat de laatste tijd met 100 km/h en dat kan nogal is soms op de stress slaan. Toch zou je het liefst zo stressloos door het leven gaan, maar soms lukt dat niet uit jezelf. Ik heb dus tips nodig om mezelf relaxter te maken. Dan is dit het perfecte artikel voor u. Wij helpen je hierbij!

Adem even in en uit

We starten met de simpelste en misschien ook wel de doeltreffendste truc om snel rustiger te worden. Even in en uit ademen. Via deze weg zal de spanning sneller je lichaam verlaten zodat je even goed kan nadenken. Zo word je ook nog is bewust van wat je doet en hoe je het beste aanpakt.

Op tijd slapen is the key to success

Iedereen weet het en niet iedereen lukt het. Op tijd slapen. Om echt je stress te gaan verlichten is nachtrust een cruciaal punt erbij. Nou is het wel zo niet iedereen heeft hetzelfde slaapuren nodig. Ga dus bij jezelf na hoeveel uur slaap heb ik nodig om mij in de ochtend weer volledig fit te voelen. Doordat je jezelf fitter voelt zal je ook minder snel in de stress schieten.

Sporten verlicht een hoop stress

Het is gezond, de meeste vinden het ook nog is leuk en het is super stress verlichtend. Sporten zorgt er namelijk voor dat je je focus legt op iets heel anders dan hetgeen waar je zo gestrest over raakten. Op het moment dat je even flink gaat sporten maak je een stofje Endorfine aan dit zorgt er natuurlijk voor dat je in een betere gemoedstoestand raakt. En daarbij alles maak je er vaak ook nog is vrienden mee en is het goed voor je conditie.

Geef jezelf een kwartier langer de tijd voor alles

Tijdsdruk is een groot deel van de stress opwekkende werkzaamheden. Hoe kan ik mijn stress hierin verlichten? Geef jezelf altijd een kwartiertje extra tijd. Dit zorgt er namelijk voor dat je sowieso meer tijd hebt, wanneer je toch op tijd klaar bent even rust kan pakken en dus de tijdsdruk verlicht.

Maak meer tijd voor activiteiten die ontspannen

Er zijn verschillende activiteiten die u kunnen helpen bij het relaxter maken. Denk bijvoorbeeld aan: yoga, mediteren etc. Deze activiteiten zorgen ervoor dat je in eerste instantie gelijk wat ontspanner en bij vaker doen een langer termijn relaxter wordt. Hierdoor zal je merken van jezelf dat je steeds beter kan focussen en kalmer wordt. Dit kan je ook doen in combinatie met de aanschaf van een Jacuzzi van Elite Wellness die je helpt ontspannen. Deze jacuzzi brengt een hoop voordelen voor je lichaam en geest.

Related posts