Betonpoer grijs

De betonpoer in de kleur grijs is ruim op voorraad bij de Betonpoerengigant. Het is de meest verkochte kleur, naast antraciet. Een betonpoer is cruciaal voor de fundering van een bouwwerk. ze worden bijvoorbeeld veel gebruikt voor carports, overkappingen en veranda’s. Betonpoeren zorgen ervoor dat jouw bouwwerk bij een stevige wind niet omwaait of wegzakt. 

Verschillende soorten van de betonpoer 

Er zijn vele verschillende soorten betonpoeren. Zo heb je verschillende vormen en maten. Je hebt bijvoorbeeld de rechte betonpoer is verschillende maten. De rechte betonpoer wordt vooral gebruikt bij schuttingen, omdat je deze strak naast elkaar kan plaatsen. Verder bestaat ook nog de trapezevormige betonpoer, deze wordt vooral gebruikt voor wat zwaardere bouwwerken. Deze kunnen door hun vorm het gewicht van het bouwwerk beter verdelen. Mocht je niet zeker weten welke betonpoer je nodig hebt dan kun je altijd advies vragen aan de ervaren medewerkers van de Betonpoerengigant. Zij helpen jou graag verder!

Betonpoer grijs plaatsen

Het plaatsen van de betonpoer grijs is vrij eenvoudig en kunnen de meeste mensen zelf doen. Je kunt de betonpoer bestellen met een draadeind en stelplaatje zodat je de betonpoer makkelijker aan de staander kan bevestigen. Ook een funderingstegel is verstandig om te gebruiken omdat je zo zeker weet dat de betonpoer stevig blijft staan. De funderingstegel leg je onderin het gat en daarna plaats je de betonpoer erin. Zorg dat de betonpoer altijd een stukje uitsteekt boven de grond en recht staat. Vul hierna het gat met snelcement en controleer je nog eens of de betonpoer recht staat. Daarna laat je het drogen. Mocht je nog vragen hebben over het plaatsen van de betonpoeren of over welke betonpoer je nodig hebt, dan kun je altijd contact opnemen met de ervaren medewerkers van de Betonpoerengigant.

Related posts