Wat is een betonpoer?

Een betonpoer wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat een bouwwerk stevig gefundeerd wordt. Er zijn vele verschillende soorten en maten betonpoeren te vinden, die je voor verschillende bouwwerken kunt gebruiken. Zo zijn betonpoeren ideaal voor veranda’s, buitenspeeltoestellen, terrasoverkappingen, schuttingen of zelfs slagbomen. Er zijn rechte en trapezevormige betonpoeren. De rechte betonpoeren zijn ideaal voor schuttingen omdat je zo de betonpoeren strak langs kan plaatsen. Trapezevormige betonpoeren zijn juist weer geschikt voor wat grotere bouwwerken omdat deze behoorlijk wat draagkracht aankunnen vanwege hun vorm. Ook kun je betonpoeren met draadeinden, schroefdraden of zelf een hemelwaterafvoer krijgen. 

De betonpoeren van Betongoed kun je eenvoudig bestellen op de website. Beton is erg duurzaam, voordelig en sterk materiaal. Zo kun je op een voordelige manier ervoor zorgen dat jouw bouwwerk wordt beschermd tegen een stevige wind. Een betonpoer beschermt ook tegen de vochtige grond. Hout kan bijvoorbeeld een stuk minder goed tegen vocht dan beton en kan gaan rotten. Zo zorg je ervoor dat het bouwwerk een stuk langer meegaat. 

Betonpoer kopen bij Betongoed

Betonpoeren van Betongoed zijn van goede kwaliteit beton en ook voordelig, waardoor ze dus ideaal zijn voor een stevige fundering. Je kunt de betonpoeren makkelijk bestellen via de website en ook andere benodigdheden zoals funderingstegels, cement, stelplaatjes of draadeinden kun je eenvoudig mee bestellen. Vaak worden de betonpoeren binnen 1 werkdag geleverd. Ook kun je ervoor kiezen om ze op te halen in de winkel in Lunteren. 

Betonpoer plaatsen

Als je een betonpoer gaat plaatsen zijn er wel wat dingen waar je op moet letten. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je de juiste betonpoer kiest voor je bouwwerk. Het advies is om een betonpoer te kiezen die ongeveer vijf centimeter groter is dan de staander van het bouwwerk. Dus bij een staander van 10×10 centimeter hoort een betonpoer van 15×15. Vraag advies aan de medewerkers van Betongoed als je niet zeker weet welke betonpoeren je nodig hebt. Zorg verder dat je ook de andere benodigdheden hebt zoals bijvoorbeeld funderingstegels, schroefdraden, stelplaatjes en cement.  Op de website van Betongoed kun je meer informatie vinden over het plaatsen van de betonpoer

Related posts