Verschillende soorten vloeren

Er zijn vele verschillende soorten vloeren. Van hout en laminaat tot en met PVC en vinyl. In dit artikel duiken wij hier dieper op in. Mocht je twijfelen dan heb je na deze blog wellicht je keuze al gemaakt!

Laminaat

Laminaat heeft veel weg van een houten vloeren, is gemakkelijk te leggen en goed in onderhoud door de laag die bovenop het hout ligt. Door de relatief goedkope prijs is deze vloer erg populair. 

PVC

Een andere populaire vloer is PVC. Een PVC vloer bestaat uit meerdere lagen kunststof. Ook dit is gemakkelijk te leggen en is tevens uitermate geschikt voor vloerverwarming, wat in steeds meer woningen terug te vinden is. Daarnaast is de vloer gemakkelijk in onderhoud.

Vloer van hout

Waar een laminaatvloer erg op hout lijkt, is er natuurlijk ook nog de echte houten vloer! Ook deze vloer is onderhoudsvriendelijk, maar is door het schuren en lakken net iets meer tijdrovend dan andere opties met een kunstlaag erop. 

Tapijt

Veel mensen houden van een zachte vloer die zorgt voor een warme uitstraling. Tapijt is hiervoor een uitstekende optie! Deze zijn ook weer verkrijgbaar in vele kleuren en materialen waardoor je een verrassende vloer kunt krijgen die uitstekend past bij jouw interieur. Tapijt is er zowel als vloerbedekking en in tegels. 

 

Vloeren Veenendaal

Ben je in Veenendaal of omgeving op zoek naar een vloer? Bij Woninginrichting Van Kooten heb je keuze uit vele prachtige vloeren. De specialisten staan in de vloerenwinkel voor je klaar om je van advies te voorzien. Zo weet je precies welke vloer voor jou geschikt is en welke het beste past bij je interieur. Daarnaast hebben ze nog veel meer op het gebied van woninginrichting, zoals gordijnen, raamdecoratie en vloerkleden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in Veenendaal en bekijk de vloeren!

Related posts