Collectie overzicht: Olymp overhemden

Olymp overhemden

Voor mannen die goed voor de dag willen komen zijn er overhemden van het merk Olymp. Deze populaire overhemden zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een perfecte pasvorm. De overhemden van het Duitse merk zijn er in veel verschillende pasvormen, zoals bijvoorbeeld:

Luxor Comfort Fit

Alle Luxor modellen in de collectie Olymp zijn gemaakt van 100% katoen. De Comfort Fit-overhemden zijn de ruimere overhemden in de collectie. Deze zijn zeer geschikt voor mannen die houden van een wijd model overhemd. En ook voor mannen met een wat breder postuur. Deze overhemden zijn verkrijgbaar in maat 38 tot en met 54.

Luxor Modern Fit

Dit model overhemd is licht getailleerd en heeft een klassieke pasvorm. De overhemden zijn strijkvrij en ook kreukvrij. De Modern Fit beschikt over een borstzakje met daarop het logo van Olymp.

Overzicht: https://www.hemdvoorhem.nl/overhemden 

Level 5 Five Body Fit

Dit model is het perfecte overhemd voor de slanke en modebewuste man. Dit overhemd is in verschillende kleuren en prints verkrijgbaar.

Tendenz Regular Fit

Tendenz is de goedkopere lijn van Olymp. Het aanbod is iets minder groot, maar de kwaliteit is natuurlijk zoals je van Olymp gewend bent. Voordeel van deze overhemden is dat ze bijzonder gemakkelijk te strijken zijn. De overhemden zijn verkrijgbaar met korte mouw en met een normale mouwlengte. Qua pasvorm zijn ze licht getailleerd. Ze zijn onderaan iets wijder dan de Modern Fit.

Dus voor iedere man heeft Olymp wel een overhemd dat bij hem past!

Strijkvije overhemden

Olymp heeft ook een groot aanbod strijkvrije overhemden. Perfect voor wanneer je ’s ochtends geen tijd kwijt wil zijn aan het strijken van je overhemd. Voor de lange Nederlandse mannen heeft het merk een groot aanbod van overhemden met extra lange mouwen.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/strijkvrije-overhemden 

Truien en vesten

Vooral tijdens de wintermaanden kan het ook fijn zijn om iets over een overhemd te dragen. Omdat je niet altijd een colbert wil dragen, maar ook wel eens casual voor de dag wilt komen, heeft Olymp diverse truien en vesten in de collectie.

Stropdassen

Behalve overhemden en truien heeft Olymp ook stropdassen in de collectie. De dassen zijn gemaakt van zuivere zijde. Ze passen qua design en kleur perfect bij de overhemden. Daarbij zijn de dassen ook nog eens vlekbestendig. De stropdassen zijn verkrijgbaar in zowel de normale breedte als in de tegenwoordig steeds meer geziene smalle breedte.

Kortom: Olymp staat voor een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding, veel draagcomfort en natuurlijk voor een modieuze uitstraling.

Related posts