Top 4 “Coole Gadgets” op de markt in 2019

2018 was me weer een jaar. Wat zijn er gigantisch veel nieuwe snufjes en gadgets op de markt gekomen. Apple bracht de iPhone XS uit. Er kwamen nieuwe drones op de markt en op aliexpress was er weer genoeg te vinden vanuit China. Ben jij net zo nieuwsgierig als wij naar de gadgets vanaf 2019? Gadgets en speelgoed is altijd al populair geweest! Hier 4 nieuwe gadgets in een overzicht. 

Samsung & Apple

Als we het over gadgets en technologie hebben staat op plek 1 natuurlijk iets wat iedereen eigenlijk al in bezit heeft. De mobiele telefoon. Samsung en Apple hebben weer grote plannen om beide met een nieuwe reeks telefoons te gaan komen. Ze gaan dit waarschijnlijk in maart aankondigen en Apple wat later in het jaar. Samsung brengt met de Galaxy serie de S10 uit dit jaar. Deze zal in 3 variaties beschikbaar worden, de Galaxy S10, Galaxy S10 Plus en de Galaxy S10 Lite. De prijzen zijn naar verwachting tussen de 700 en 950 euro. Apple gaat proberen om de XR en de XS een upgrade te geven dit jaar. Hoe de toestellen gaan heten en wat ze gaan kosten is nog onbekend.

Magnetische USB oplaadkabel

Iedereen kent het probleem. Voor elk device een andere oplaadkabel. Het worden er steeds meer en bewaren we dus steeds meer kabels. Wat ook de kans vergroot om ze vervolgens kwijt te raken. Deze magnetische USB kabel werkt als volgt. Je gebruikt altijd dezelfde kabel en het kopstuk is vervangbaar. Voor elk type lader (USB-C, Lightning, MicroUSB) zit er een eigen kopstuk bij de kabel, die magnetisch aan de kabel geklikt is. De rest spreekt voor zich, Plug-and-Charge. De kabel inclusief kopstukken zal op de markt komen voor een prijs van rond de 10 euro.

Mario lichtgevende kubus wekkerradio

Ja je hoort het goed. Ook Mario komt terug in 2019. Met een kubus gevormde wekker die licht geeft en aan 1 zijde van de kubus een led scherm heeft met de tijd en alle info is het een erg praktische wekker. Ideaal voor alle nostalgie liefhebbers en uiteraard voor iedereen die nu met de nieuwe console “Switch” van Nintendo weer helemaal terug is gevallen in de Mario games. Wat ook mooi meegenomen is, is dat deze kubus voor onder de 10 euro verkrijgbaar zal zijn!

The Tomahawk

De Thomahawk is een nieuwe drone die op verschillende websites als beste uit de test komt. Deze drone zal een vluchttijd hebben van 17 minuten. Een range van 300 meter. En uitgerust zijn met een 720p HD camera. Wat vooral een pluspunt is aan de drone is dat de prijs/kwaliteits verhouding erg hoog ligt. The Tomahawk zal op de markt komen onder 200 euro.

Related posts