PVC visgraat vloer

In de wereld van de vloeren heeft het visgraatpatroon of motief een magische klank. Van dit patroon gaat menig hart nog steeds sneller kloppen. Was het motief voorheen exclusief weggelegd voor op de houten vloer, tegenwoordig kan dit patroon ook gelegd worden met een PVC vloer. Met een PVC visgraat vloer heb je een fraaie vloer met een lange levensduur. Met andere woorden: dan heb je een droomvloer.

De unieke visgraat

Prachtig is en blijft ie, de visgraat. Uniek, en nog steeds boet dit patroon niets aan kracht in. Helemaal niet nu het motief gekoppeld is aan PVC. Deze vloer is dan wel ietsje duurder dan andere vloeren, een PVC vloer gaat echter wel veel langer mee. Bovendien heb je amper onderhoudt met uitzondering van het zo nu en dan een keer stofzuigen en dweilen van de vloer. Gebruik daarbij overigens altijd een natuurlijk reinigingsmiddel. De lange levensduur van de vloer betekent extra lang genieten van het visgraatmotief, want een PVC visgraat vloer die amper af te krijgen is, wie wil dat nou niet?

Prima in staat om geluiden te dempen

Koop je een dergelijke vloer, koop dan een PVC vloer visgraat inclusief leggen, want dit is en blijft het werk van professionals natuurlijk. Dat kan niet iedereen en daar moet je ook niet aan willen beginnen. Ligt de PVC visgraat vloer er eenmaal, dan heb je een vloer die perfect in staat is geluiden te dempen. Niemand die je steeds zal horen lopen, ook niet als je woonachtig bent in een appartement, tussenwoning of een flat. Ideaal dus, want wel steeds geconfronteerd worden met die geluiden kan behoorlijk wat ergernis opleveren.

Strak tegen de muur

Denk ook eens aan PVC visgraat met bies en weet dat als je de vloer zo strak mogelijk op de vloer wilt, je wel een vlakke ondergrond moet hebben. Heb je dit niet dan is straks elke vorm van oneffenheid zichtbaar. Dat zou echt zonde zijn. Een PVC visgraat vloer verdient het om strak gelegd te worden en om de uitstraling te accentueren, wordt er bij de afwerking geen gebruik gemaakt van plakplinten. De PVC visgraat vloer wordt namelijk strak tegen de muur gelegd, Prachtig om te zien.

Prima bestand tegen vocht

Ook met visgraat is de PVC vloer prima bestand tegen water en dus ook toe te passen in de badkamer. PVC visgraat vloerverwarming? Ook al een perfecte combinatie. PVC geldt als de beste geleider van warmte en past zich ook erg snel aan de omgevingstemperatuur aan. Er gaat zodoende amper warmte verloren omdat PVC deze warmte goed doorlaat en dit merk je uiteindelijk op je maandelijkse energienota.

In delen vervangbaar

Kiezen voor een PVC visgraat vloer, is kiezen voor iets heel bijzonders waarvan je jarenlang kunt genieten. En raakt een deel wel beschadigd of is er sprake van een beetje slijtage, dan kun je gemakkelijk alleen de beschadigde delen vervangen en hoef je dus niet meteen een compleet nieuwe vloer aan te schaffen. PVC is – al dan niet met visgraat- ideaal voor een gezin met jonge kinderen, dit vanwege het feit dat de vloer vochtbestendig is.

Related posts