Diamond Painting eigen foto wordt alsmaar populairder

Diamond Painting eigen foto kwam, zag en overwon. Zo zou je de ontwikkeling van dé gezinshobby bij uitstek best kunnen typeren. Van een hype is al lang geen sprake meer en nog steeds ontdekken mensen hoe leuk Diamond Painting eigenlijk is.

Ontspannen aan de keukentafel

Wat dan zo leuk is aan Diamond Painting eigen foto? Dat is onder meer het feit dat je het samen met je gezin kunt doen, want Diamond Painting is voor alle leeftijden en je doet het samen aan de keukentafel met je zoon, dochter of je partner. Heerlijk ontspannen samen aan de keukentafel, soms zonder een woord te zeggen en toch samen genietend en werkend aan een prachtig schilderijtje. Het kan eigenlijk niet mooier.

Gebruik een eigen afbeelding of foto

Diamond Painting is niet meer dan het opvullen van een geprint canvas doek met gekleurde steentjes. Op het canvas staan nummers die corresponderen met een bepaalde kleur. En zo vul je – met een pincet en een beetje lijm of wax- het doek in. Je kiest een van de duizenden afbeeldingen die beschikbaar zijn in tal van verschillende categorieën, je kunt echter ook een eigen foto of afbeelding uploaden als je écht een uniek schilderijtje wilt maken. Maak eens je gezin of je familie op canvas bijvoorbeeld. Het kan allemaal. Een diamond painting foto van jezelf is natuurlijk ook een geweldig idee!

Overzichtelijke manier van werken

Voor je begint is het goed een aantal zaken tot je te nemen. Zo is het bewezen dan van onderen naar boven werken de beste en meest overzichtelijke manier van werken is. Daar waar je gaat werken, alleen daar haal je het folie van het canvas. Trek dus niet de folie ineens van de diamond painting eigen foto. Verder is het goed om als je de steentjes die je gebruikt en op kleur sorteert met de vlakke kant naar boven te leggen. Zo pak je ze gemakkelijker met de pincet op. Voor je de steentjes echter pakt, dip je de punt van de pincet eerst even in de lijm of wax. Je pakt de steentjes gemakkelijker op en ze blijven ook al beter aan het canvas plakken. En zo maak jij heerlijk in je eigen tempo en nauwkeurig je eigen schilderij.

Klein formaat: minder geschikt voor details en veel kleuren

Afhankelijk van wat de bedoeling is en welke afbeelding je kiest, kies je ook een formaat voor het canvas doek. Het kleinste formaat is 20 bij 20 centimeter, minder geschikt voor veel details en kleuren. De doeken in groter formaat, die van 50 bij 60 centimeter, lenen zich daar veel beter voor. Houd ook daar rekening mee bij het uitkiezen van de ideale diamond painting eigen foto.

De verschillende aanbieders

Er komen steeds meer verschillende aanbieders van custom diamond painting Nederland. Het is een goed idee om eens een aantal van de aanbieders te bekijken. Het zou natuurlijk zonde zijn als het pakket dat je ontvangt niet aan alle eisen voldoet! Om zeker te zijn van de perfecte diamond painting eigen foto is het erg belangrijk dat je ook voor de juiste aanbieder kiest.

Related posts