Hoe nieuwe tegels uw woning kunnen opvrolijken!

U herkent het vast wel, na enkele jaren in dezelfde kamer geleefd te hebben wilt u iets veranderen maar u weet niet wat! Het aanschaffen van wandtegels in welke kamer in uw woning dan ook kan een manier zijn om deze verandering te bewerkstelligen. Er zijn tegenwoordig tal van verschillende tegels die u in zowel woonruimtes, badkamer of in de keuken kunt laten plaatsen om de kamer weer een compleet nieuwe look and feel te geven! Waar vroeger de tegel vooral in ruimten werd geplaatst waar deze functioneel was, is er tegenwoordig steeds meer een shift naar de designtegels te zien. De designtegels geven de kamer waarin ze geplaatst worden een tijdloze luxe uitstraling!

Soorten tegels

U kunt tijdens het selectieproces kiezen uit verschillende soorten tegels om uw woning op te leuken. Ze zijn onder te verdelen in wandtegels en vloertegels. Zoals u misschien kunt raden, hangen de wandtegels aan de wand en liggen de vloertegels op de grond. De wand-en vloertegels zijn op hun eigen manier bewerkt waardoor ze ideaal zijn voor die specifieke situatie. Naast de soort tegel, kunt u tijdens het selectieproces kiezen welke tegel het mooiste in uw woning staat. De tegels worden egaal, met patronen of volledig gedesigned geleverd. De egale tegel straalt over het algemeen veel rust uit en de tegels met patronen of volledig design staan wat stoerder, maar ook afleidender! Wij zouden u kunnen aanraden om in de woonkamer een wat rustigere tegel aan te leggen en voor bijvoorbeeld badkamer of keuken tegels voor een stoerder patroontje te gaan!

Tegels zijn duurzaam

Tegels en in het bijzonder wandtegels gaan enorm lang mee. Als u normaal met de tegels omgaat gaan ze eigenlijk nooit kapot! Ze zijn dus enorm duurzaam. Ook is het mogelijk om de duurzame tegels een natuur look te geven, zo is het mogelijk om de houtlook tegels te laten maken. Waardoor u het gevoel krijgt dat de muur van hout is, maar dan wel van hout dat geen onderhoud vereist en oneindig meegaat! Daarnaast zijn de tegels enorm makkelijk schoon te krijgen. De hardheid van de tegel gecombineerd met een afstotende coating zorgt ervoor dat vaak een nat doekje al genoeg is om de tegel weer te laten blinken.

Related posts