Geld om te verbouwen en in te richten

Wist je dat één op de drie huishoudens een geldlening heeft afgesloten? Dit betekent overigens niet dat het huishouden met de lening in de financiële problemen verkeert is. In de meeste gevallen heeft het gezin dat geld heeft geleend ervoor gekozen om de wensen die zij hadden sneller werkelijkheid te laten worden. Een lening kan om allerlei redenen afgesloten worden maar één van de meest voorkomende geldleningen is toch wel een lening voor de woning. Dan hebben we het op dit moment niet over een hypotheek maar over een persoonlijke lening. Met een persoonlijke lening maak je verbouwingen mogelijk, je kunt de woning ermee inrichten of een nieuwe keuken kopen. Ook wordt een persoonlijke lening vaak gebruikt om te investeren in duurzaamheid. Denk hierbij aan het plaatsen van een warmtepomp, zonnepanelen en het isoleren van een woning.

Geld lenen kost geld maar levert ook wat op

Dankzij de geldlening hebben deze gezinnen nu een fijne keuken, nette meubels of een aanbouw aan de woning. Dit verhoogt het wooncomfort en het plezier in de woning. Ze betalen hiervoor een vast bedrag per maand af aan hun afgesloten lening. In het geval van verduurzaming van de woning levert het geleende geld direct ook wat op. De energiekosten worden lager. Met de besparing die dit oplevert kan de lening worden afgelost. Geld lenen kost altijd geld, want je moet naast het geleende geld ook rente betalen over dit bedrag. Maar in de meeste gevallen levert het de huishoudens ook indirect en soms dus zelfs direct wat op.

Wil jij ook een lening, kies dan voor een passende leenvorm

Bij overstappen.nl heb je de keuze uit verschillende soorten leenvormen, afgestemd op het gewenste leendoel. Zo biedt een lening uitkomst voor alle behoeftes die je in de toekomst wil realiseren. In alle gevallen is het wel van belang om te controleren hoeveel je op basis van je inkomen kan lenen. Teveel geld lenen is ook niet verstandig. Leen alleen het geld dat je daadwerkelijk nodig hebt om de keuken te kopen en te plaatsen, die aanbouw te realiseren of je woning in te richten. Daarnaast werpt het zijn vruchten af om kredietaanbieders meerdere malen te vergelijken, dit kun je handig doen door de vergelijker op overstappen.nl te gebruiken. Dit kan je namelijk tot wel 700 euro per jaar aan extra kosten schelen.

Aanvragen van een persoonlijke lening bij Overstappen.nl

Wanneer je een lening afsluit, staat het geleende geld meestal binnen 2 tot 4 werkdagen op je rekening. Na je aanvraag kijkt de kredietverstrekker naar je financiële gegevens en of je een BKR-registratie bezit. Wanneer de aanvraag is goedgekeurd ontvang je binnen een halve dag een offerte per mail. Deze offerte stuur je naar Overstappen.nl. Zodra de gegevens door ons zijn ontvangen en de aanvraag is gecontroleerd, ontvang je binnen 24 uur het te lenen bedrag.

Related posts