Zit meubilair wonen trends 2020

Zitzakken trends 2020

Een van de meest populaire wonen decoratie objecten van het moment is de zitzak. En ook de poef heeft veel aan populariteit gewonnen de afgelopen jaren. Logisch, het zijn betaalbare, lichte meubels die ondanks de geringe afmeting en relatief lichte gewicht een grote impact kunnen hebben op de sfeer in een bepaalde kamer. In dit artikel gaan we een aantal soorten zitzakken en poefs bespreken waarvan we zien dat deze meest in trek zijn.

Baby zitzakken

Ja je leest het goed, er zijn nu ook zitzakken speciaal voor de babykamer. Wat maakt deze zitzakken nu anders dan andere zitzakken? Niet heel schokkend, ze zijn kleiner van stuk. En daarbij zijn ze baby vriendelijk en dus veilig.

Overzicht: https://www.ikwilzitzakken.nl/baby-zitzak

Er zijn tal van leuke thema baby zitzakken verkrijgbaar denk aan o.a. een voetbal motief, of piraten thema.

Opblaasbare zitzakken

Dit zijn zitzakken die zichzelf automatisch opblazen. Geen gedoe met zitzak vulling dus, dat naar verloop van tijd vervangen dient te worden. Daarbij is deze zitzak ultra licht, en mocht je bijv. op vakantie gaan of naar de camping, dan kan je deze zitzak gewoon meenemen!

Bedrukte zitzakken

Waarom ook niet, een zitzak met je eigen naam erop, of een lijfspreuk. Deze soort zitzak is met name populair onder bedrijven waaronder start-ups. Ze zijn dan ideaal voor ‘branding’. Het helpt een fris, jong, dynamiek imago voor het bedrijf neer te zetten.

Kinderpoefs

De poef is er nu ook voor kinderen. Leuke poefs bijvoorbeeld met een Lego of dinosaurus thema, online te vinden bij ikwilzitzakken.nl. Een aanrader binnen het kinderpoef assortiment is het Deense merk SACKit. Deze produceren poefs van de hoogste kwaliteit.

Zitbal

Er is steeds meer aandacht in de interieur wereld voor ergonomie. En niet zonder reden natuurlijk, gezondheid staat voorop. Een van de grootste trends op dit vlak zijn de zogenaamde zitballen. Dit zijn zoals de naam van het beestje al aangeeft ballen waar je op kunt zitten. Volgens de wetenschap is dit beduidend beter voor je postuur, dan een standaard stoel, of zelfs een bureau stoel. We zien dan ook dat steeds meer bedrijven deze zijn gaan omarmen voor haar werknemers. Maar niets houdt je tegen om er niet ook eentje voor thuis aan te schaffen.

Honden zitzakken

We hebben het al even gehad over baby zitzakken en kinderpoefs, maar er zijn nu ook zitzakken voor honden. Want je viervoeter verdient toch ook een beetje luxe en comfort? Zitzakken zijn er nu dus ook te vinden voor zowel kleine honden als grote varianten. 

Related posts