Woning-apps, de 6 beste apps!

woning-apps

Het zoeken van een goede woning is nog niet zo makkelijk. Om deze zoektocht makkelijker te maken zijn er verschillende woning-apps waarmee je kunt zoeken naar een geschikt huis!

Funda

Funda is een enorm bekende website en app in Nederland. Je kunt bij het zoeken naar een woning ook bijna niet meer om Funda heen. De applicatie kende in het verleden nog een aantal fouten, maar het sluit goed aan op de website, waardoor een hoop woningen te bekijken zijn. Het grote assortiment van Funda is een belangrijke reden waardoor mensen deze applicatie willen gebruiken. Daarnaast zijn er veel zoekmogelijkheden en worden de locaties mooi met Google maps weergegeven.

Hebbes

Zoek je een huis in België? Gebruik dan Hebbes. Deze applicatie wordt veel gebruikt bij onze zuiderburen en vraagt direct wat voor woning je zoekt, om de best passende keuzes te geven. Al snel laat de app een lijstje zien met huizen in combinatie met de informatie wat daarbij past. Verder geeft deze app de mogelijkheid om woningen op te slaan in een favorieten lijst. Hierbij hoef je niet eerst in te loggen.

Marktplaats

Marktplaats is ook één van de populairdere woning-apps in Nederland. Natuurlijk is marktplaats een bekende app en website waar je al je spullen op kunt verkopen. Wat veel mensen alleen niet weten is dat er ook woningen op worden aangeboden. Het voordeel van deze woningen is dat ze meestal op marktplaats worden gezet als er geen makelaar bij betrokken is. Hierdoor verloopt de overgang vaak snel, zodat je niet lang hoeft te wachten om de nieuwe woning in te kunnen.

Direct wonen

Direct wonen geeft veel informatie over allerlei woningen, waardoor het een zeer nuttige app is. Ook is de locatie van de woning erg makkelijk om te vinden en heeft de app vaak goede foto’s waar je iets aan hebt. Wel is de app in het verleden negatief beoordeeld, maar dit gaat over een oudere versie. Tot slot is het een nadeel dat je tegen betaling een account moet aanmaken om nieuwe huizen te kunnen bekijken. Dit houdt vaak mensen tegen, maar de applicatie werkt verder prima.

HomeNode

Deze app werkt heel anders dan de voorgaande apps. HomeNode is juist geschikt als jij toevallig ergens rondloopt en een te koop bord ziet staan. Je kunt dan je app erbij pakken en deze laat gelijk zien wat de prijs is die gevraagd wordt voor de woning.

Pararius Huurwoningen

De laatste applicatie die behoord tot de 6 beste woning-apps is Pararius Huurwoningen. Ben je alleen maar op zoek naar huurwoningen, dan is Pararius Huurwoningen de app voor jou. De app heeft een groot aanbod aan huurwoningen waardoor het zeer relevant is om er naar te kijken. Wel werkt de app wat langzamer dan de eerdere apps.

Related posts