Een mooie vloer en bovendien onderhoudsvriendelijk: de gietvloer

Veel mensen kijken bij het op zoek gaan naar een nieuwe vloer enkel naar de kant van het design. Hierdoor gebeurt het wel eens dat mensen achteraf spijt hebben van hun aankoop. Bij het aankopen van een vloer moet je ook rekening houden met het onderhouden daarvan. En wat is er nu beter te onderhouden en ook nog eens mooi van design dan een gietvloer? 

Gietvloer betonlook 

Je zou kunnen zeggen dat een gietvloer betonlook niet echt past in een woonkamer. Een betonlook kan meer een bedrijf- of magazijn look creëren. Maar sommige mensen houden nu eenmaal van die stijl. Het klopt dat een betonlook gietvloer een industriële look heeft, maar je moet weten dat een gietvloer te verkrijgen is in vele materialen en stijlen. De mogelijkheden zijn echt eindeloos waardoor ook jij een gietvloer kan samenstellen die volledig naar jouw wens is. 

Stijlvol en hygiënisch

Een gietvloer in betonlook is heel stijlvol, doordat je een vloer in één geheel krijgt. Je zal dus nergens naden van de vloer zien. Dit zorgt er ook voor dat de vloer heel makkelijk te onderhouden is. je moet wel oppassen met krassen, maar dit kan je voorkomen door niet met meubels te gaan schuiven. Heb je graag lekker warme voeten. Je kan een gietvloer betonlook ook combineren met vloerverwarming. Niet alleen stijlvol en hygiënisch dus, maar ook nog eens vele toepassingen mogelijk! 

Gietvloer bij Epoxywinkel.nl 

Wil je een gietvloer laten leggen, dan kan je dat doen bij epoxywinkel.nl of gietvloerbetonlook.nl. Bij beide aanbieders heb je een uitgebreid assortiment en tal van opties die je kan toevoegen. Je kan er voor kiezen om een gietvloer zelf te leggen of deze te laten leggen wanneer je hier niet goed aan durft beginnen. Durf je toch de stap te zetten. Een doe het zelf gietvloer leggen kan heel makkelijk met de tips en adviezen die je krijgt van beide aanbieders.  

Related posts