De origineelste woonkamer ideeën

Richt je woonkamer origineel in..

De woonkamer is het hart van het huis en daarmee één van de belangrijkste ruimtes die er is. Het is de plek waar je de meeste tijd doorbrengt wanneer je thuis bent. Of je nou met je gezin of vrienden gezellig aan het kletsen bent of in je eentje een serie aan het binge-watchen, de woonkamer is waar het allemaal gebeurt. Het is dan ook belangrijk om de kamer warm en sfeervol in te richten naar jouw wensen en stijl. Wij hebben dan ook een aantal super leuke decoratie tips voor je om jouw woonkamer op een originele manier in te richten. Je leest het hier!

Geef kleur aan je interieur

Sierkussens kunnen gemakkelijk een interieur tot leven brengen. Het tovert al heel gauw een saaie bank om tot een gezellige en warme zitplaats waar je maar al te graag wilt loungen. Zo zijn er talloze sierkussens met verschillende kleuren, patronen en prints die een bepaalde look geven aan jouw bank. Als je van originaliteit houdt, plaats dan een unieke kussen op je bank die niet alleen super vrolijk is, maar ook een echte eyecatcher is. Combineer bijvoorbeeld een kleurrijke Donut Kussen met Emoji Kussen die echt bij jou past en laat je persoonlijkheid terugkomen in je interieur!

Licht je woonkamer op

Wanneer je ’s avonds in de woonkamer op de bank aan het ontspannen bent is het belangrijk dat je in een relaxte sfeer zit. Hierbij kan de juiste verlichting al het verschil maken. Wanneer je, net als de meeste mensen, gewoon een standaard plafond lamp hebt kan het al heel gauw gewoontjes worden. Creëer een unieke en gezellige sfeer door een leuke lamp in de op de dressoir te plaatsen of sfeervolle kaarsen op de salontafel.

Veel mensen hebben dan vaak de neiging om een standaard tafellampje te kopen, maar dat hoeft dus helemaal niet. Wees hier lekker origineel in en kies ga voor een unieke lamp wat je niet zo gauw zou uitkiezen. Een Himalaya Zoutlamp bijvoorbeeld verlicht niet alleen de woonkamer, het is ook nog eens uniek. Het geeft een ontspannend sfeer aan de kamer waar je heerlijk tot rust kan komen en staat ook nog eens superleuk. Je kunt natuurlijk ook ervoor kiezen om de woonkamer met wit licht te decoreren. Wanneer je dit combineer met lichte decoratie, dan oogt de woonkamer ook meteen wat groter dan normaal. De Maan Lamp is een super leuke decoratielamp wat goed te combineren is met andere accessoires. Plaats het op een stapel boeken en je hebt meteen een super stijlvolle uiterlijk gegeven aan je dressoir!

Als je eenmaal de woonkamer ingericht hebt naar eigen smaak, wees niet bang om het eens in de zoveel tijd om te gooien. Verander de inrichting door de bank in een andere positie te schuiven. Koop eens in de zoveel tijd leuke bloemen, doe ze in een vaas en fleur de kamer op. Woonkamer decoratie kun je altijd overal vinden!

Related posts