De nieuwste fashion trends in 2019!

fashion trends

Loop jij er graag bij volgens de laatste mode? In deze blog geven we je inzicht in dé fashion trends van 2019!

De fietsbroek

De fietsbroek heeft de modewereld bereikt. Deze korte sportieve broek is een enorme trend in de modewereld. Het voordeel is dat het zeer sportief oogt en daarnaast wel strak zit in tegenstelling tot een hoop sportbroeken. Tevens kan je in deze korte broek perfect je benen showen als je buiten bent.

Gebruik dierenprinten

Het is dit jaar een enorme trend om printen van dieren te gebruiken in je outfit. Het bekendste voorbeeld hiervan is de print van een luipaard. Deze wordt veel gebruikt en is erg modieus. Daarnaast zijn er ook tal van schillende combinaties te maken met de luipaardprint. Denk aan verschillende kleuren waar deze print op te verkrijgen is.

Effen pakken

Pakken zijn helemaal in, zeker ook voor vrouwen. De nieuwste trend zijn effen pakken. Grote merken zoals Chanel en Gucci bieden deze pakken ook aan wat alleen maar laat zien dat dit absoluut een trend is in de fashion wereld. Deze pakken vallen enorm op door de heldere effen kleuren, wat in deze pakken dan ook centraal staat.

Vierkante voorkant bij de schoenen

Een vierkante voorkant bij schoenen is ook één van de nieuwste fashion trends. De voorkant loopt hier niet rond, maar vierkant af. Ben je van plan om deze schoenen te dragen, wees dan niet bang dat de schoen niet lekker zit. De buitenkant kan hier zeker een vertekenend beeld geven.

Mini tasjes

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen, een tasje die zo klein is dat je jezelf afvraagt of er überhaupt wel iets in zit. Deze mini tasjes zijn een enorme rage in de wereld van fashion. Het gaat hier totaal niet om het soort tas of de vorm ervan, maar alleen om het formaat.

De Schotse ruit

Wie dacht dat de Schotse ruit helemaal uit de mode was, zit er faliekant naast. Wat wel nieuw is zijn de kleuren waarin de Schotse ruit terug komt in kledingstukken. Gekleurde ruiten zijn momenteel enorm in en zijn op meerdere manieren toe te passen in allerlei soorten kleding.

Gekleurde spijkerbroeken

Een standaard spijkerbroek wordt veel gedragen. Wil jij liever iets unieks? Probeer dan een gekleurde spijkerbroek. Dit is een fashion trend die steeds populairder lijkt te worden. Er zijn immers zo veel kleurcombinaties en effen kleuren mogelijk dat er eigenlijk geen grenzen zijn.

Related posts