De mooiste vakantiebestemmingen voor 2019!

Mooiste vakantiebestemmingen

Ieder jaar is het weer een opgave om een leuke vakantiebestemming te vinden. Om jou hierbij te helpen hebben wij de mooiste vakantiebestemmingen voor 2019 op een rijtje gezet!

Safari in Afrika

Afrika is misschien niet het continent waar veel mensen naartoe gaan voor hun vakantie, maar op safari gaan is echt een unieke ervaring. Zuid-Afrika en Botswana zijn goede landen waar je naartoe kunt gaan voor Safari. De natuur is hier schitterend en daarnaast kan je de big 5 tegenkomen!

Lissabon

In de zomer zoeken Nederlanders graag de zon en de zee op. Lissabon ligt gelegen aan de kust en kent een beter klimaat dan Nederland. Daarnaast is er veel cultuur aanwezig in de stad, maar tegelijkertijd zijn er ook een hoop moderne gebouwen te vinden. Juni is eigenlijk de beste maand om naar Lissabon te gaan. Buiten het goede weer om is er van alles te doen in de stad dankzij de feestmaand die er op dat moment is. Veel activiteiten worden georganiseerd waardoor jij keuze genoeg hebt!

Griekenland

Griekenland is voor Nederlanders een bekende vakantiebestemming. Wel zijn er daardoor veel toeristen te vinden in het land. Wil je graag naar Griekenland, maar liever weg van de toeristen? Dan is Noord-Griekenland een optie voor jou. Dit is veel minder toeristisch maar kent wel prachtige natuur. Ontdek de bergen en het prachtige weer.

Lapland

Al kies je voor Lapland, dan krijg je een totaal ander soort vakantie. De temperaturen zijn een stuk kouder, maar het biedt wel een aantal bijzondere opties om te doen. Zo kun je het mooie noorderlicht ontdekken wat in Lapland te zien is. Daarnaast staat deze bestemming bekend als de perfecte plek om met een hondenslee of sneeuwscooter de omgeving te verkennen. Verder zijn er verschillende activiteiten om te doen zoals kanoën en hiken. Lapland ligt in het noorden van Finland en is een prachtige plek waar je een keer geweest moet zijn.

Hamburg

Wil je het liever wat dichter bij huis zoeken? Dan is Hamburg een goede optie. De stad kent prachtige gebouwen en voor de cultuurliefhebbers is er ook van alles te beleven. Het grote voordeel is dat de afstand naar Hamburg beperkt is waardoor je al heel wat reiskosten kunt besparen en toch een leuke vakantie hebben.

IJsland

Eén van de mooiste vakantiebestemmingen voor 2019 is IJsland. Dit is een enorm dunbevolkt land. Het land is ooit ontstaan door een vulkaan, waardoor het nu totaal afgelegen ligt. Wel is er een prachtige natuuromgeving te vinden. De Golden Circle en de Blue Lagoon zijn dingen die je zeker moet bezoeken als je in IJsland op vakantie gaat.

Related posts