Betonpoer 18x18x50cm

De betonpoer 18x18x50cm is een van de meest verkochte betonpoeren. Deze rechthoekige betonpoer zorgt voor een solide basis voor staanders van hout en metaal. Met de betonpoer zorg je ervoor dat je constructie stevig staat en bij een flinke wind niet wegwaait. Ook kan een betonpoer ervoor zorgen dat het hout in je bouwwerk langer meegaat. Dit komt omdat de betonpoer ervoor zorgt dat de houten palen van bijvoorbeeld je pergola niet direct in contact komt met de grond, en daardoor dus minder snel vochtig worden. Hout kan namelijk niet zo goed tegen vocht waardoor het sneller gaat rotten. Beton daarentegen is erg slijtvast en kan goed tegen de verschillende weersinvloeden. 

Betonpoer plaatsen

Een betonpoer plaatsen kun je vaak gemakkelijk zelf doen. Van te voren meet je goed uit waar je de poeren wilt hebben en graaf je daar gaten. Eventueel plaats je in deze gaten funderingstegels om alles zo goed en stevig mogelijk vast te zetten. Vervolgens plaats je de betonnen fundering zodanig dat ze iets boven de grond uit steken. Maak hierbij gebruik van een waterpas om de poeren recht te zetten. Vervolgens maak je de gaten weer dicht en maak je de houten palen van bijvoorbeeld je veranda vast met hoogtestellers op de betonpoeren, om er zodoende voor te zorgen dat je terrasoverkapping niet weg zal zakken. 

De betonpoer 18x18x50 kopen

Als je op zoek bent naar een betonpoer met de afmetingen 18x18x50cm dan kun je die vinden bij de Betonpoeren gigant. Je kunt deze makkelijk via de website bestellen en het kan al binnen één werkdag geleverd zijn. Als je de betonpoer 18x18x50cm bij de website van de Betonpoerengigant besteld kun je gemakkelijk aangeven of je deze met of zonder draadeind M16 wilt. Ook kun je voor extra stevigheid een funderingstegel erbij bestellen. Deze is aanbevolen erbij te nemen om het verzakken van de betonpoer en je bouwwerk tegen te gaan. Je kunt bij de betonpoer 18x18x50cm ook een paaldrager erbij bestellen. Dit maakt het, samen met de draadeind M16, makkelijker om de paal op de betonpoer te bevestigen. Ook kun je met de stelplaat de hoogte makkelijker verstellen. Via de webshop van Betonpoerengigant kan je de betonpoer 18x18x50cm makkelijk bestellen. Mocht je nog vragen hebben over betonpoeren of heb je nog wat advies nodig over het plaatsen van de betonpoeren, dan kun je altijd contact opnemen met de werknemers van de Betonpoerengigant. Met hun 30 jaar ervaring kunnen ze jou alle informatie en tips geven die jij nodig hebt.

Related posts