Musthaves voor in jouw tuin!

Heb jij groene vingers en houdt jij ervan om veel tijd door te brengen in jouw tuin? Dan zijn er een aantal dingen die écht niet kunnen missen! Misschien heb je al een aantal van deze items of misschien heb je er nog nooit van gehoord. We hebben een aantal musthaves hieronder beschreven! 

Loungeset

Als je urenlang wilt genieten in jouw tuin is dit natuurlijk iets wat écht niet kan missen. Je kunt kiezen voor een losse loungeset die je uit elkaar kunt halen of een vaste loungeset. Als je veel ruimte hebt is het fijn om een grotere vaste loungeset te kiezen. Ben je wat beperkter in ruimte? Dan is een losse loungeset wel heel handig. Zo kun je gemakkelijk onderdelen heen en weer schuiven en opbergen. 

Terrashaard

De winter komt er ook weer aan en wat is er nou fijner dan in de tuin zitten bij een heerlijke warme haard? Zo kun je zelfs in de winter nog genieten van jouw tuin. Dat is toch ideaal! Er zijn veel verschillende soorten terrashaarden, waaronder ook bijvoorbeeld moderne en trendy vuurschalen van Esschert Design. Deze geven een prachtige vlam en geven een heerlijk natuurlijk gevoel. Daarnaast is een terrashaard of vuurschaal erg gezellig om rondom te zitten met je familie! 

Dierenhuisjes

Wie houdt er nou niet van vogels of eekhoorns in de tuin? Je kunt verschillende soorten vogelhuisjes verkrijgen. Naast vogelhuizen heb je ook ‘dierenhuizen’. Met deze dierenhuizen kun je veel verschillende dieren een plekje in jouw tuin geven. Zo heb je speciale egelhuisjes, maar ook huisjes voor eekhoorns. Je kunt zelfs speciale huisjes krijgen voor uilen en vleermuizen! Je kunt het zo gek maken als je maar wilt. Je kunt voor eekhoorns zelfs voederhuisjes neer zetten. Op deze manier kun je meer eekhoorns naar jouw tuin lokken. 

Er zijn veel verschillende soorten musthaves en er is voor ieder wat wils. Niet iedereen is fan van dieren in de tuin, maar een loungeset kan écht niet missen. Het zou al helemaal perfect zijn als je ook een overkapping hebt. Zo blijf je lekker droog, terwijl je heerlijk relaxt op je loungeset!

Related posts