Mollen en woelratten bestrijden op een eenvoudige manier

Mollen en woelratten, het is wel het laatste waaraan we denken aan een zomer beleven in onze prachtige tuin. Een lekkere barbecue, gezellig de familie of vrienden erbij. Maar mollen en woelratten horen daar absoluut niet bij. Toch laten ze zich helaas onuitgenodigd zien. Wil jij daar komaf mee maken en terug heerlijk kunnen genieten van een mooie zomer in jouw tuin? Dan kan zonder problemen, lees snel hoe je mollen en woelratten op effectieve manieren kan bestrijden! 

Mollenklem gebruiken 

Er zijn verschillende manieren om mollen te bestrijden, maar een van de meest effectieve manieren is het gebruiken van een mollenklem. Het is misschien niet de meest diervriendelijke oplossing, maar wel effectief. Wanneer u al andere zaken geprobeerd heeft, die wel diervriendelijk zijn is het misschien tijd voor deze aanpak. Ga op zoek naar een mollengang waarvan je weet dat ze zeker nog gebruikt wordt door de mol. Leg de mollengang open met je handen, terwijl je handschoenen draagt. Leg dan de mollenklem onder spanning in het begin van de gang. Plaats ze in de richting van de gang mee, zodat de mol erdoor moet lopen. 

Woelratten bestrijden 

Nog zo een leuk deur dat we in onze tuin liever kwijt dan rijk zijn, is de woelrat. De woelrat bestrijden kan je ook op verschillende manieren doen. De meest effectieve manier van bestrijden is de woelratklem. Dit is een goede manier om definitief van deze dieren verlost te geraken. U kan kiezen tussen verschillende soorten klemmen, de ene is al wat moeilijker te zetten dan de andere, maar uiteindelijk lukt het wel! Op die manier bent u in geen tijd verlost van deze vervelende dieren en kunt u weer volop genieten van jouw mooie tuin. 

Klemmen kopen op melkbusshop.nl 

Maar waar kan je nu deze mollenklemmen en woelrat klemmen kopen, horen we je afvragen. Wel, daarvoor is maar 1 adres en dat is melkbusshop.nl! De grootste in het bestrijden van ongewenste dieren in jouw tuin. Je kan altijd bij hen terecht voor tips en advies en wanneer je er spullen aankoopt, mag je er zeker van zijn dat je dit bij de goedkoopste doet. Ze hebben heel wat ervaring en kennis in het bestrijden van ongewenste dieren zoals ratten en mollen! 

Related posts