Elke Harvink bank is uniek

Een Harvink bank is een opvallende verschijning. Het merk combineert stijl en comfort op een ongeëvenaarde manier. Een bank van Harvink is daarom altijd eenvoudig te herkennen. Hoge kwaliteitsnormen worden samengebracht in een opmerkelijk en elegant design. Het resultaat is een bank die het middelpunt van je woonkamer wordt. Harvink banken hebben namelijk de eigenschap om alle ogen op zich gericht te hebben. Daarnaast haal je ook gewoon een bank in huis waar je heerlijk om kunt liggen, hangen en zitten. De vulling van de bank voldoet namelijk aan hoge standaarden. Harvink gebruikt alleen het allerbeste koudschuim. Dat vormt zich automatisch naar het lichaam. Bovendien is dit een duurzaam materiaal dat vele jaren de perfecte stevigheid en ondersteuning behoudt.

Het frame van een Harvink bank zit aan de buitenkant

Er zijn meerdere eigenschappen waar je een Harvink bank onmiddellijk aan kunt herkennen. Dat het frame aan de buitenkant zit is iets dat direct in het oog springt. Elke bank van Harvink heeft een uitwendig frame. Daardoor zie je dus elementen van de bank die bij de meeste andere banken onzichtbaar zijn. Het voegt bovendien meteen een bijzonder element aan de bank toe. Door het uitwendige frame lijken de andere onderdelen van de bank namelijk in de lucht te zweven. Dit leidt tot een ongekend open en luchtig design. Als klant van Harvink weet je bovendien ook meteen hoe de constructie van de bank in elkaar zit.

Een duurzame bank met materialen uit ons eigen land

Het hele proces van het maken van een Harvink bank vindt in Nederland plaats. Dat begint met het ontwerp. Alle designers die voor Harvink werken wonen in Nederland. Hierdoor blijft de communicatie altijd net een stukje makkelijker dan wanneer ze over de hele wereld verspreid zijn. Daardoor kan Harvink ervoor zorgen dat all ontwerpers op één lijn zitten. Dat resulteert in een collectie van unieke banken die toch nog overeenkomstige eigenschappen hebben. Daarbovenop komen alle materialen ook uit Nederland. Dat leidt uiteindelijk tot in ieder geval twee grote voordelen. Harvink kan namelijk hun strenge normen eenvoudiger handhaven. De kwaliteit van de materialen die gebruikt worden zijn van een ontzettend hoog niveau. Alleen daarmee kun je de hoge standaarden van de banken van Harvink bereiken. Ten tweede is het gebruiken van materialen uit de omgeving goed voor het milieu. Het transporteren ervan is namelijk slecht voor de omgeving door uitstoot van CO2.

Related posts