De iPhone 11 Pro: wat is er nieuw?

De langverwachte iPhone 11 (Pro) ligt eindelijk in de winkelschappen. Een paar weken geleden kondigde Tim Cook in een Apple Keynote aan wat de iPhone 11 bijzonder maakt. Wil je meer weten over alle ins en outs rondom dit nieuwe toestel. In dit blog hebben wij de belangrijkste updates voor je op een rijtje gezet. 

Drie nieuwe iPhones 

Apple lanceerde tijdens de presentatie maar liefst drie nieuwe toestellen. Het gaat om de iPhone 11, de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Hieronder lees je de belangrijkste specificaties en verbeteringen van de nieuwe iPhones. 

De iPhone 11

Het instapmodel van deze serie is de iPhone 11. Dit is de opvolger van de iPhone XR. de Iphone 11 is verkrijgbaar in 6 kleuren, met onder andere de nieuwe kleuren rood en geel en heeft een 6,1 inch LCD scherm. Hij ziet er bijna hetzelfde uit als de iPhone XR. Alleen de camera is aanzienlijk verbeterd. Met de dubbele camera kun je ook ‘s nachts haarscherpe foto’s maken. Daarnaast is het mogelijk om draadloos op te laden met dit toestel.  

De iPhone 11 Pro (Max)

Tim Cook is vooral een groot fan van de iPhone 11 Pro Max. Zo bleek tijdens de Apple Key Note. Dit toestel is verkrijgbaar in twee formaten, te weten de iPhone 11 Pro en de Pro Max. de iPhone 11 Pro is de opvolgende variant van de iPhone XS. Hij is verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud, zilver en legergroen. De achterkant heeft een matte kleur. De iPhone 11 Pro heeft ook een display van 6,1 inch. De Pro Max heeft een scherm van 6,5 inch. De nieuwe iPhone is uitgerust met een Super Retina XDR Display en daarom kun je films in HD-formaat afspelen op dit toestel. 

Ook heeft de nieuwe iPhone maar liefst 3 camera’s. Tot voorheen hadden de beste iPhones twee 12 megapixel camera’s aan de achterzijde. De derde camera is bedoeld voor extra brede foto’s. Ook de camera aan de voorkant is erop vooruit gegaan. Nu kun je nog betere selfies maken. Aan de camera op je telefoon zal het zeker niet liggen. 

Prijzen

Hoe beter de telefoon, hoe hoger de prijs. Natuurlijk is Apple ook een merk waarvoor mensen bereid zijn om in de portemonnee te graaien. De iPhone 11 is te bestellen vanaf 809 euro. De iPhone 11 Pro kent een vanafprijs vanaf 1159 euro en de Pro Max is verkrijgbaar vanaf 1259 euro. Dat zijn redelijk hoge prijzen. Gelukkig is er voor de Apple fans goed nieuws. Je kan een refurbished iPhone kopen tegen een fractie van de nieuwprijs. Apple fans hebben zo gelukkig genoeg keuze.   

Related posts