Design barkrukken trends voor 2020

design barkrukken

Aan het zoek naar een nieuwe set design barkrukken voor in de keuken? Dan wil je natuurlijk de hipste modellen uitkiezen, zodat je helemaal meegaat met de laatste woontrends van dit moment. In dit artikel hebben we de nieuwste design barkrukken trends voor 2020 verzameld. Lees dit artikel en kies een set trendy barkrukken die perfect passen bij jouw interieur!

Wat zijn de trends voor 2020?

Het jaar loopt op zijn einde. Wat betekent dat er nieuwe trends worden verwacht voor komend jaar. Wij hebben daarom de nieuwste trends op het gebied van design barkrukken alvast op een rijtje gezet!

Poederkleuren

Heb je wel eens gehoord van poederkleuren? Of komt de term pastelkleuren je eerder bekend voor? Deze kleuren passen bij vrijwel ieder interieur. Als we kijken naar de laatste woontrends van dit moment zien we een opkomst van poederkleuren. Dit zijn vooral zachte en frisse kleuren. Zachte pastel- of poederkleuren passen vrijwel overal bij, daarom zien we ook steeds vaker dat mensen kiezen voor design barkrukken in de kleuren. De verwachting is dat in 2020 deze kleuren nog veel meer voorkomen in de laatste woontrends.

Minder is meer

De afgelopen jaren hebben we gezien dat de “minder is meer” trend populair blijft als het gaat om woninginrichting. Kiezen voor basic modellen en kleuren als wit, zwart, grijs en wit is altijd een goede keuze. De verwachting is dat minimalistische design barkrukken ook in 2020 enorm populair zijn. 

Natuurlijke look

Natuurlijke materialen zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Je ziet steeds meer hout en metaal gebruikt worden in hippe interieurs. Ook als het gaat om design barkrukken zijn de modellen met een natuurlijke look erg trendy. Wat dacht je van houten barkrukken, robuuste barkrukken van metaal en barkrukken van leer of grof linnen. Allemaal materialen die barkrukken een natuurlijke look geven. De verwachting is dat deze trend zich in 2020 doorzet. 

Verstelbare design barkrukken

Als je van plan bent om een nieuwe set barkrukken te kopen kan je het beste kiezen voor verstelbare design barkrukken. Deze barkrukken zijn in hoogte verstelbaar waardoor iedereen op de juiste hoogte comfortabel kan zitten op de barkruk. Zeker als je kinderen hebt is het een aanrader om voor verstelbare modellen te kiezen. De ideale hoogte van een barkruk is ongeveer 25 á 30 centimeter lager dan de bovenkant van de bar. Met een verstelbare barkruk kan je hem gemakkelijk op deze hoogte instellen.

Related posts